ژباړه : منتظرمسید
په بدن کې د کولسټرول کچه، د زیاتو غوړو او غوړې غوښي د خوړلو نه لوړیږی چې، زیاتره د سکلوریټي پلاکونو، د زړه حملې، د مغزي سکتې او نورو ناروغیو لامل ګرځي.
هره ورځ، د ډوډۍ نه دمخه، دوه – درې ځله، د سلو نه تر دوه سوو میلټره پورې، د تازه او تنکیو بادرنګو جوس وڅښئ. د یادوونې وړ ده چې، د بادرنګو له جوس سره یوه د ډوډۍ خوړلو څمڅه شات هم باید یوځای او ګډ کړئ .
ورو ورو به مو له بده کولسټرول وزي او کچه به یې را ټیټه شي.
په بدن کې د کولسټرول کچه، د زیاتو غوړو او غوړې غوښي د خوړلو نه لوړیږی چې، زیاتره د سکلوریټي پلاکونو، د زړه حملې، د مغزي سکتې او نورو ناروغیو لامل ګرځي.
هره ورځ، د ډوډۍ نه دمخه، دوه – درې ځله، د سلو نه تر دوه سوو میلټره پورې، د تازه او تنکیو بادرنګو جوس وڅښئ. د یادوونې وړ ده چې، د بادرنګو له جوس سره یوه د ډوډۍ خوړلو څمڅه شات هم باید یوځای او ګډ کړئ .
ورو ورو به مو له بده کولسټرول وزي او کچه به یې را ټیټه شي.